LABeauty

LABeauty on perustettu vuonna 2018 yhdistämään kaksi eri ammattia ja mielenkiinnon kohdetta uudenlaiseksi palvelukonseptiksi.

Yritys

LABeauty tarjoaa kokonaisvaltaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja Etelä-Pohjanmaalla Jurvassa. Olemme erikoistuneet hiuspohja- ja hiustenlähtöongelmien syiden selvittämiseen sekä hoitamiseen.

Mikäli tutkimuksissa selviää tarvetta verikokeille, voimme ottaa ne laboratoriossamme.

Laboratoriopalveluitamme voi käyttää myös ilman lääkärin lähetettä omien tarpeiden mukaan. Tarjoamme monipuolisia parturi-kampaamopalveluita kahden hiusammattilaisen voimin aina tyylisi ja tarpeesi huomioiden.

Laaja palvelukokonaisuutemme on suunniteltu hiuksillesi ja hyvinvoinnillesi.

Yhteistyö & tuotteet

Hiusklinikkamme ja laboratoriomme auttavat hiuspohja- ja hiustenlähtöongelmissa sekä terveydentilan selvittämisessä laboratoriokokein. Monipuoliset ja laadukkaat parturi- kampaamopalvelut saat meiltä Parturi-kampaamo Mirvasta.

Olemme HiusAkatemian jäsenliike ja meiltä saat myös tarkoin valitut Hiusapteekki-tuotteet. Parturikampaamosta löydät laadukkaat Keune hiustenhoito- ja muotoilutuotteet.

Historia

LABeauty on perustettu vuonna 2018 yhdistämään kaksi eri ammattia ja mielenkiinnon kohdetta uudenlaiseksi palvelukonseptiksi. Yrityksen palveluista vastaavat parturi-kampaaja, hius- ja laboratoriohoitaja Seliina Niemistö ja parturi-kampaaja Mirva Riippi.

Seliina on toiminut laboratoriohoitajana vuodesta 2012 ja valmistui parturi-kampaajaksi 2018. Hän on myös suorittanut HiusAkatemian kouluttamana hiushoitajan ja hiustutkijan erityistutkinnot. 

Mirva on toiminut parturi-kampaajana omassa yrityksessään, Parturi-kampaamo Mirvassa vuodesta 1984.

Äidin ja tyttären yhteistyöllä sekä vuosien kokemuksella ja uudella näkemyksellä takaamme monipuoliset kauneuden- ja hyvinvoinnin palvelut.

Ajanvaraus

Tiedustelut ja ajanvaraus palveluihimme onnistuvat puhelimitse

Hiusklinikka ja laboratorio 0401482730
Parturi-kampaamo Mirva 0407083704

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info@labeauty.fi

Yrittäjä

 

Seliina Niemistö

Seliina on toiminut laboratoriohoitajana vuodesta 2012 ja valmistui parturi-kampaajaksi 2018

Hän on suorittanut HiusAkatemian kouluttamana hiushoitajan ja hiustutkijan erityistutkinnot

 

Some

Seuraa meitä Facebookissa:
@parturikampaamomirva
@labeauty

Seuraa meitä Instagramissa:
@labeauty_hiusklinikka
@parturi_kampaamo_mirva

Haluatko tietää lisää?

Haluaisitko kysyä jotain tai kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä. Voit joko lähettää sähköpostia osoitteeseen info@labeauty.fi tai täyttää alla olevan lomakkeen. Lomakkeen viestit tavoittavat suoraan itse yrittäjän.

Keune Haircosmetics keskittyy korkealaatuisten ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valmistukseen.

Tuotteet ovat tällä hetkellä ammattilaisten käytössä yli 60 maassa.