Parturi-kampaamo Mirva

Parturi-kampaamopalveluita jo vuodesta 1984.

TIETOA

Mirva Riipin perustama Parturi-kampaamo Mirva on toiminut Jurvassa vuodesta 1984. Vuonna 2019 parturi-kampaajana liikeessä on aloittanut myös tytär Seliina Niemistö. Nykyään kampaamomme on hybridikampaamo, josta saat niin perinteiset palvelut kuin luonnonmukaiset kasvivärjäyksetkin. Periatteenamme on luoda Sinun tyylisesi hiukset ja huolehtia niiden hyvinvoinnista. Liikkeestämme löydät myös Keunen laadukkaat hiustenhoito- ja muotoilutuotteet sekä HiusApteekki-tuotteet ja luonnonkosmetiikan tuotteet hiuksille.

PALVELUT

Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut arkeen ja juhlaan. Työssämme klassinen tasokas parturi-kampaamopalvelu taipuu myös nykyajan trendien mukaiseksi. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös kasvivärjäykset.
Kasvivärjäyksiimme pääset tutustumaan tästä linkistä.

Kouluttaudumme erityisesti kampausten parissa jatkuvasti.
Tästä linkistä pääset tutustumaan kampauksiimme.

Meille tärkeää kaikissa töissämme on luoda asiakkaan näköinen lopputulos hiuksen kunnosta huolehtien. Meiltä saat myös neuvot hiustesi kotihoitoon sekä hiusten muotoiluun. Hiusklinikan puolella Seliina voi myös auttaa erilaisissa hiustenlähtö- ja hiuspohjaongelmissa. Koko palveluvalikoimamme näet hinnastostamme.

 

KASVIVÄRJÄYS

Meiltä saat nyt myös luonnonmukaiset kasvivärjäykset. Seliina on erikoistunut kasvivärjäykseen suorittamalla  kasvivärispesialisti Hanna Jalkasen koulutukset. On ilo tarjota asiakkaillemme myös ekologisempi vaihtoehto värjäykseen. Kasvivärjäys on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun on allergisoitunut jollekin synteettiselle väriaineelle. Kasvivärjäyksessä käytetään ainoastaan 100% luonnon raaka-aineita, kasveja ja yrttejä, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan lämpimän veden avulla. Värjäyksessä hiuksen rakenne ei muutu, joten hiukset pysyvät hyväkuntoisina ja hyötyvät värin hoitavista vaikutuksista.

SAVIVAALENNUS

Savivaalennuksessa savi, sooda ja vetyperoksidi vaalentavat hiusta hellävaraisemmin kuin synteettinen vaalennusaine. Täysin luonnonmukainen savivaalennus ei ole, koska vaalennus vaatii vetyperoksidin toimiakseen. Savivaalennuksella hiusta voidaan vaalentaa 1-3 astetta ja se soveltuukin hyvin vaaleahkolle luonnon pohjalle sekä kasvivärien vaalentamiseen ja kirkastamiseen.  Lopputulos on luonnollisempi kuin synteettisellä vaalennusaineella tehtynä.

Aukioloajat

 

Ma Sopimuksen mukaan
Ti-Ke 8.30-17.00
To 8.30-18.00
Pe 8.30-16.00
La Sopimuksen mukaan
Su Suljettu

Palvelut ja hinnasto

 

 

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse 0407083704
Voit myös jättää ajanvarauksesta soittopyynnön tekstiviestillä

Mikäli joudut perumaan sinulle varatun ajan tai et käytäkkään kaikkia varaamiasi palveluita,
muistathan ilmoittaa siitä viimeistään edellisenä päivänä.

Samana pävänä peruutetuista tai peruuttamatta jääneistä
varauksista veloitamme puolet palvelun hinnasta.

Yrittäjät

Mirva on toiminut parturi-kampaajana omassa yrityksessään, Parturi-kampaamo Mirvassa vuodesta 1984.

Äidin ja tyttären yhteistyöllä sekä vuosien kokemuksella ja uudella näkemyksellä takaamme monipuoliset kauneuden- ja hyvinvoinnin palvelut.

Seliina on toiminut laboratoriohoitajana vuodesta 2012 ja valmistui parturi-kampaajaksi 2018. Kouluttautumalla hän on myös erikoistunut kasvivärjäykseen sekä savivaalennuksiin.

Hän on myös suorittanut HiusAkatemian kouluttamana hiushoitajan ja hiustutkijan erityistutkinnot.

Some

Seuraa meitä Facebookissa:
@parturikampaamomirva
@labeauty

Seuraa meitä Instagramissa:
@labeauty_hiusklinikka
@parturi_kampaamo_mirva

Haluatko tietää lisää?

Haluaisitko kysyä jotain tai kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä. Voit joko lähettää sähköpostia osoitteeseen info@labeauty.fi tai täyttää alla olevan lomakkeen. Lomakkeen viestit tavoittavat suoraan itse yrittäjän.

Keune Haircosmetics keskittyy korkealaatuisten ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valmistukseen.

Tuotteet ovat tällä hetkellä ammattilaisten käytössä yli 60 maassa.